Szolgáltatásaink

Építészeti tervezés

Okleveles építészmérnökökkel vállaljuk épületek tervezését az építési engedélyeztetéstől egészen a kiviteli tervek elkészítéséig. További szolgáltatásunk a KIVITELEZÉS TÁMOGATÁS,ahol a kiviteli tervek elkészítését követően segítünk a megfelelő kivitelező kiválasztásában. Tervezési tevékenységünk családi házaktól, társasházakon keresztül, ipari létesítményekig terjed. Munkánk során, amennyiben szükséges elvégezzük a meglévő épületek felmérést, 3D látványtervezését, így adva biztosabb képet a Megrendelőnk számára. A tervdokumentációt minden esetben digitális és nyomtatott formában kerül átadásra.

Épületgépészeti tervezés

Építészeti tervezéstől függetlenül is foglalkozunk komfort, valamint ipari létesítmények épületgépészeti tervezésével. Tervezést mind engedélyezési, mind kiviteli szinten vállalunk, a megrendelési igényhez igazodva. Az épületgépészeti tervezést komplexen lefedjük, azaz vállalásunk része lehet fűtési és hűtési rendszer, vízellátás és csatorna, szellőztető és légkondíciónáló rendszer, valamint technológiai tervezés. A tervezés során fő szempontunk a gazdaságos kialakítás mellett, az, hogy a rendszereink környezet- és energiatudatos kialakításban készüljenek. A tervdokumentációt minden esetben digitális és nyomtatott formában kerül átadásra.

Elektromos tervezés

Munkatársainkkal közösen, tervezett épületeink elektromos terveit is elkészítjük, így minimalizálva a kivitelezés legkomolyabb problémáját, a szakágak ütközéseit, hiányosságait. Vállalásunk része lehet komplett belső elektromos hálózat terve, bekötési terv, napelemes rendszerek tervezése és engedélyeztetése. Villámvédelmi tervek készítését csak komplett munkák esetében vállaljuk külső tervező bevonásával.

Kivitelezés támogatás

Rendszeresen keresnek meg minket, hogy terveink megvalósításához javasoljunk kivitelezőt. A megfelelő kivitelező kiválasztása összetett folyamat, amelyet, ha nem kellő körültekintéssel végzünk, számos problémát okozhat. Csapatunk több kivitelezési ajánlatot kér, melyeket tételesen összehasonlítva választja ki a tartalmat megvalósítani tudó, legkedvezőbb árú cég ajánlatát. Gyakori probléma, hogy a kivitelező cégek nem áraznak be minden tételt, esetleg kiváltásokkal élnek. Ilyenkor egy fajlagosan magasabb árú ajánlat tűnhet a legkedvezőbbnek, azonban ez nem igaz. A probléma, csak a későbbiekben derül ki, ezekben az esetekben általában további cégek bevonására van szükség, ami tovább drágítja a projektet, vagy csökkentés történik a műszaki tartalomban. Célunk, hogy ilyen esetek ne történhessenek meg, a kivitelezők több körös versenyeztetését folytatjuk le, így támogatva a kivitelezést.

Kapcsolat

+36 20 329 1803

Hívjon minket telefonon!

plan4u@plan4u.hu

Írjon nekünk emailt!

Irodánk

4028 Debrecen, Damjanich utca 22F 3/6

Adatvédelem

1 + 4 =